Välj en sida

Eagle Eye

Med hjälp av Eagle Eyes teknik så förändrar vi hur det traditionella övervakningsgränssnittet arbetar, vi möjliggör det för er att se samtliga anläggningar och kameror i ett och samma fönster. Det medför till en ökad säkerhet och effektiviserar handläggandet vid eventuell incident.

Se den korta videon nedan för mer information.

Användarvänlighet

Som ägare av en Eagle Eye anläggning kan ni lätt och enkelt lägga till anställda i systemet för att se vissa avdelningar i er verksamhet (exempelvis ett gym, verkstad eller kontor) men inte andra avdelningar.

Säkert system

Eagle Eye använder sig av den senaste tekniken av säkerhet när det kommer till gränssnitt och system. Detta för att säkra upp era anläggningar på bästa sätt och skydda dem.

Smart Video Sökning

Eagle Eye Smart Video Search låter alla befintliga användare söka efter personer, fordon eller föremål. Det är faktiskt lika lätt som en enkel sökning på webben i vårt gränssnitt, skriv vad ni vill hitta så kommer AI filtrera bort de kamerasegment som inte innehåller era sökord.

Nöjda kunder

"

Kontakt

(+46) 031 220 230

Bultgatan 34, 442 40 Kungälv

Måndag-Fredag: 08:00 – 17:00

Kom igång redan idag

Boka en tid med en av våra säljare för ett förutsättningslöst möte där vi går igenom olika lösningar och idéer tillsammans med er.